Megoldásaink

Költséghatékonyság:

Minden szempontot figyelembe véve törekszünk az átvett ház költségszerkezetét átvizsgálva optimalizálni a költségeket. Odafigyelünk a társasház ill. a lakásszövetkezet legfőbb érdekeire, és a fokozatos, hosszú távú megtakarítás növekedésének biztosítására.  

Együttműködés a Számvizsgáló és a Felügyelő Bizottsággal:

Munkánk során szorosan együtt működünk a társasházi Számvizsgáló Bizottságával, illetve a lakásszövetkezeti Felügyelő Bizottsággal és elvárjuk a tényleges közreműködésüket. Havonta lehetőséget biztosítunk a teljes könyvelési anyag átnézésére és ellenőrzésére, folyamatosan javaslatot teszünk az elvégzendő munkálatokra – kivéve az azonnali hibaelhárítást – melyeket szintén a számvizsgáló bizottsággal véleményeztetünk, illetve jóváhagyatjuk azokat.

Megbízható szakemberek alkalmazása:

Kizárólag olyan kivitelező szakemberekkel dolgoztatunk, akik számlaképesen, a szakmai előírások betartásával, I. osztályú minőségben végzik munkájukat, és garanciát nyújtanak.

Tájékoztatás:

A társasházak és lakásszövetkezetek tulajdonosait minden fontos ügyben hirdetmény útján tájékoztatjuk. (faliújság, plakát, szórólap, hírlevél, e-mail) 

Együttműködés az előrelépés érdekében:

Kiemelt fontosságúnak tartjuk a társasházat érintő döntések szakszerű előkészítését, a közgyűlés által hozott döntések maradéktalan végrehajtását, illetve végrehajtatását. Célunk, hogy a tulajdonosi érdekek pontos és precíz képviseletével a közös képviselői, társasházkezelői tevékenységünk a társasház kifejezett előnyére váljék.

Fogadóóra:

Szívesen tartunk az adott társasházban rendszeresen fogadóórákat, megkönnyítve ezzel az idősebbek és a teljesen munkaidőben dolgozók életét, segítve a jó feltételek és együttműködés megteremtését és a készpénzes befizetések lehetőségét. Ezáltal biztosítjuk a tulajdonosokkal és a lakókkal való személyes kapcsolat kialakulását, és az egyéni problémák, észrevételek, ötletek kétirányú kommunikációját.

Akciós ajánlatok:

Igyekszünk aktuális kedvezményeket, akciókat kínálni leendő társasházaknak és lakásszövetkezeteknek. Fontos szempont a megfizethetőség, és a bizalom kialakulása a társasház/lakásszövetkezet és a társasházkezelő cég ill. a közös képviselő között. Célunk mindenek felett ennek a bizalomnak az elnyerése, és ezáltal a hosszú távú együttműködés kialakítása.

Hírek

A PANEL - ahogy még sose láttuk!

Megtörtént az első panelház lebontása Magyarországon! - erről számolt be az elmúlt hét folyamán a Portfolio.hu. Az általuk készített látványos és döbbenetes fotók segítségével betekintést nyerhetünk az épület bontási folyamatába! A Magyar Csabával, a Futureal projektvezetőjével készült interjúban a bontás körülményeiről, a tapasztalatokról és a hazai panelépületekre vonatkozó hosszú távú tanulságokról olvashatunk.

Bővebben...